لوندویل شناسی | همه چیز درباره لوندویل
اطلاعات جامع در مورد شهر لوندویل
لوندویل شناسی – شهر لوندویل مرکز بخش لوندویل در شهرستان آستارا، گیلان قرار دارد. این شهر در طول جغرافیایی ۴۸ درجه و ۵۲ دقیقهٔ شرقی و عرض جغرافیایی ۳۸ درجه و ۱۸ دقیقهٔ شمالی واقع است.
لوندویل شناسی – جمعیت
لوندویل یکی از شهرهای استان گیلان در شمال ایران است. بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۰ این شهر دارای جمعیت ۱۰٬۶۱۷ نفر (۲۹۷۳ خانوار) بودهاست.
لوندویل شناسی – تاریخ باستان
این منطقه نمونهای منحصربهفرد از باقیماندهٔ جنگلهای جلگهای هیرکانی است. حدود ۱/۳ منطقه از برکه، آب بندان و تالابهای مشجر تشکیل شدهاست. از گونههای مهم گیاهی میتوان از نی، لویی، انار وحشی، توسکای قشلاقی، ازگیل، لرگ، لیلکی، تمشک و غیره نام برد. این پناهگاه شامل زیستگاههای متنوع آبی و خشکی برای جانوران است. ۱۲۵ گونهٔ جانوری در منطقه شناسایی شدهاست که مهمترین آنها عبارتند از روباه معمولی، گراز، سمور آبی، سیاه کاکل، پری شاه رخ، درن فک، قوی فریاد کش، انواع اردک، حواصیل، گیلانشاه خالدار و درنا.
هرچند به دليل شرايط جغرافيايي لوندويل در مناطق كوهستاني آن آبشارهاي مختلفي مشاهده ميشوند، مانند آبشار ميه كومي؛ اما آبشار لاتون، مهمترين آبشار منطقه است كه 104 متر ارتفاع دارد. مسير آبشار لاتون از همان روستاي كوته كومه است.
لوندویل شناسی – پیشینه مذهبی
از نظر مذهبی اکثریت مردم این شهر شیعه مذهب هستند ولی اقلیتی از مردم این شهر مذهب سنی شافعی دارند. در محدودهٔ شهری لوندویل ۸ مسجد وجود دارد که ۶ مسجد مربوط به اهل تشیع و ۲ مسجد مربوط به اهل سنت است.
لوندویل شناسی – تاریخ معاصر
محدوده قانونی شهر لوندویل از جنوب به حاشیه شمالی رود چلوند و در شمال تا نزدیکی روستای سیبلی و در شرق به دریای خزر و در غرب در امتداد خیابان آبشار تا سه راهی باباحسن محدود است. محدوده قانونی شهر لوندویل ۷٫۵ کیلومتر مربع وسعت دارد. بخش لوندویل ۱۴۸ کیلومترمربع وسعت دارد؛ که محدوده آن از جنوب از سه راهی دانشور قره سو تا کانال دربند در نزدیکی پلیس راه در شمال است. بخش لوندویل مشتمل بر یک نقطهٔ شهری شهر لوندویل) و دو دهستان (دهستانهای چلوند حومه لوندویل ۲۳ روستای دارای سکنه و ۱۰ روستای با جمعیت فصلی است.
لوندویل شناسی – مشاهیر لوندویل
فرداد پور امن
حسن پوربابایی
منبع: ویکی پدیا
پاسخی بگذارید